PostLuhr‎ > ‎

Christian

Någon gång för länge sedan fick Christian en tanke att flytta från de mörka småländska skogarna runt Växjö till de norrländska skogarna, närmare bestämt Luleå. Av vilken anledning till flytten kommer han inte riktigt ihåg, om det var de kalla vintrarna, vargtassen, betygen, Luhrarne eller utbildningen. (Jag gissar på ordet som börjar på B!) 

På rep, fester och spelningar brukar Christian alltid höras väl, om det är pga. att han spelar eller pratar det är en annan sak. Det sägs dock att han tillhör Tutiluhrarne, fast det är diskuterbart om han inte pratar mer än vad han spelar.På turnéerna är det Christians första, något tillbucklade, trumpet som åker fram. (en kravalltrumpet alltså...) Den har sin egna lilla vilja såsom att hamna på andra studentorkestrars turnébussar samt åka på europaturné utan dess ägare.

Vilken favoritlåt som Christian har vet han inte riktigt, men han kan säga vilken det inte är! och det är "Volga boat song". Så man kan vända på det hela också, att favoritlåten är den låt då vi inte spelar "Volga boat song".


Comments